حسن هانی زاده در گفتگو با جام جم آنلاین گفت: حملات اخیر رژیم صهیونیستی به مردم بی دفاع رفح نه تنها با سکوت امریکا مواجه شده بلکه این کشور به اسرائیل برای ادامه کشتار مردم رفح چراغ سبز نشان داد.
وی افزود: برخی مقامات امریکا اخیرا در اظهار نظری جانبدارانه اعلام کردند که در صورت ادامه حملات اسرائیل به رفح آمریکا هیچگونه اقدامات توبیخی علیه اسرائیل اتخاذ نخواهد کرد.
او با اینکه اخیرا یک سلسله نشستهایی درقاهره با حضور نمایندگان امنیتی رژیم صهیونیستی، مصر و قطر برای بر قراری آتش بس در غزه برگزار شد، گفت:، اما نمایندگان اسرائیل پس ازپشتیبانی صریح امریکا از اقدامات سرکوبگرانه اسرائیل علیه اهالی رفح، میز مذاکره را ترک کردند.
این کارشناس غرب آسیا گفت: پیش از این آمریکا در موضع گیری کاملا دوگانه و غیرشفاف مدعی شده بود که اگر اسرائیل به رفح حمله کند امریکا یک سلسله تصمیمات تنبیهی علیه اسرائیل اعمال خواهد کرد.
وی ادامه داد: این موضع گیریها نشان میدهد که آمریکا در سیاست نسل کشی اسرائیل علیه مردم غزه ورفح کاملا همراه است وتلاش دارد تا نقشه راه رژیم صهیونیستی برای کوچ اجباری اهالی غزه را عملیاتی شود.
هانی زاده گفت: با گذشت بیش از ۱۳۰ روز از عملیات طوفان الاقصی وشهادت بیش از ۲۸ هزار نفر از اهالی غزه، آمریکا، کشورهای اروپایی و نهادهای بین المللی در برابر این جنایات بی سابقه واکنش قابل قبولی از خود نشان ندادند.
به گفته وی، این سکوت موجب تشویق رژیم صهیونیستی برای ادامه کشتار اهالی غزه و رفح و کوچ اجباری انان شد واز این رو هر گونه طرحی برای پایان دادن به بحران غزه با مخالفت شخص بنیامین نتانیاهو نخست وزیر رژیم صهیونیستی مواجه شده است.
وی تصریح کرد: همراهی آمریکا و برخی کشورهای اروپایی با سیاست نسل کشی اسرائیل در غزه به گسترش بحران و افزایش خشم عمومی علیه سیاستهای غرب در منطقه وجهان منجر شده است، اقدامات اخیر انصار الله یمن، حزب الله لبنان و الحشد الشعبی عراق علیه منافع امریکا ورژیم صهیونیستی از شکل گیری یک قطب بندی خطرناک جهانی حکایت دارد.
هانی زاده گفت: انصار الله طی هفتههای اخیر در یک تصمیم کاملا عملیاتی، کشتیهای حامل سلاح از امریکا به فلسطین اشغالی در تنگه باب المندب را به عنوان یک اقدام باز دارنده توقیف کردند. حزب الله لبنان نیز برخی پایگاههای نظامی رژیم صهیونیستی در شمال فلسطین اشغالی را هدف حملات موشکی خودقرار داد تا از بار فشار نظامی اسرائیل بر مردم غزه بکاهد.
این کارشناس مسائل غرب آسیا معتقد است در چنین فرآیندی بحران غزه ممکن است در آینده بخشهای دیگری از منطقه را در گیر کند واین بحران به بروز یک سلسله نا امنیهای منطقهای وجهانی منجر شود؛ لذا جمهوری اسلامی ایران با توجه به احتمال گسترش بحران در منطقه وجهان تلاش دارد تا با رایزنی با برخی کشورهای منطقه از بروز یک جنگ جهانی جلوگیری کند.
وی ادامه داد: سفر اخیر وزیر خارجه جمهوری اسلامی به لبنان، سوریه وقطر برای یافتن یک راه حل عملیاتی در راستای بر قراری اتش بس در غزه وباز گشت اوارگان فلسطین به شهر خود قرار دارد.
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
دکتر فواد ایزدی درگفت و گو با «جام جم»:
حسین حبیبی در گفتوگو با «جامجم» از سرچشمههای نگارگری گفت